Rovinj szállás | Olcsó szobák a Kucsera házban

Rovinj szállás

Rovinj szállás | Olcsó szobák a Kucsera házban, a városközponttól három perc sétára és a tengertől hétszáz méterre, teraszos szobák kiadók.
Látogasson el Ön is a horvát tengerpart méltán legszebb városába, Rovinjba. Ha valóban megfizethető, sőt olcsó szobákat keres, akkor a Rovinj szállás oldalon található Kucsera szobák ideális választás lehet. Akik autó nélkül, mondjuk busszal jönnének Rovinjba, azoknak is ideális választás, hiszen a Kucsera ház alig pár percre található a buszpályaudvartól, ahol például Budapestről is indulnak a buszok.
A Kucsera ház jó elhelyezkedésének köszönhetően a környéken minden megtalálható, amire a nyaralásunk alatt szükségünk lehet, mint például közért, kávézó, számtalan étterem és pénzváltó is.

Valóban olcsó szobák a Rovinj szállás oldalon

Egészen hihetetlen áron bérelhet szobát a Rovinj szállás oldalunkon. Mindössze 14 Euróért bérelhet szobát magának a nyaralása idejére éjszakánként és fejenként. Valójában itt  szobákról van szó, de a Kucsera szobák egy családias hangulatú házban vannak és ennek megfelelően a szállásadó biztosít a szobái bérlőinek főzési lehetőséget a mindennel felszerelt nyári konyhájában. A Rovinj szállás oldal kínálatában lévő szobákban pedig nagy sebességű internetelérés biztosított.

Miért válassza a Rovinj szállás oldal szobáit

A Rovinj szállás oldal kínálatában lévő szobák amellett, hogy nagyon korrekt áron bérelhetőek, közel vannak Rovinj festői óvárosához, a tenger is mindösszesen hétszáz méterre található, igazán családias hangulatúak. A Háziak kedvesek és mindenben igyekeznek segíteni a náluk nyaraló vendégeknek. Természetesen foglalását magyar nyelven intézheti, mind telefonon, mind e-mailen keresztül teszi azt. Házunk a tengerparttól hétszáz, az óvárostól pedig mindösszesen csak 300 méterre található. Azoknak ajánljuk első sorban, akik nem szeretnének sok pénzt költeni a szállásukra, akik egyaránt a tengerhez és az óvároshoz is közel szeretnének lakni és esténként könnyen és gyorsan szeretnének az esti programjuk helyszínére eljutni.
Ha egy jót és olcsón szeretne nyaralni, akkor ezt a Kucsera házban könnyen megteheti!

Látogasson el Ön is weboldalunkra, ahol magyar nyelven és értelemszerűen áttekintheti a szobáink kínálatát és kérdése vagy észrevétele esetén is keressen minket bizalommal.

Author: Sato