Rovinj lakókocsi bérlés kizárólag a tenger szerelmeseinek

Rovinj lakókocsi

Rovinj lakókocsi bérlés kizárólag a tenger szerelmeseinek és Horvátország legnagyobb fanatikusainak. Napsütés, tenger és kényelmes szállások hihetetlen árakon! Ha nem egy szobában kuksolva szeretné eltölteni a tengerparti nyaralását, hanem a természethez közel a tengert bámulva, akkor a Rovinj lakókocsi oldal szállásait Önnek találták ki. Amit mi kínálunk: tenger, napsütés, minden igényt kielégítő klimatizált lakókocsik és csodás tengeri panoráma. Amit kérünk: vidámság, sok strandolás és a tenger szeretete!

Ha egy igazi romantikus nyaralással szeretné meglepni párját vagy családját, mindezt 70 méterre a tengertől található helyen, akkor nem kell tovább keresgélnie, hiszen egy olyan ajánlatot tudunk Önnek adni, amitől biztosan eláll a lélegzete. Rovinjban, Horvátország legszebb városában, csak hetven méterre a tengertől, szuper kilátással rendelkező lakókocsijainkban garantáltan Önnek is lehetősége van eltölteni egy vagy több szuper hetet. Mindezért nem kell nagyon mélyen sem a zsebébe nyúlnia, hiszen árainkat úgy alakítottuk ki, hogy az mindenki számára elérhető legyen.

Rovinj lakókocsi oldal, ahol a nyaralás kezdődik!

Rovinj lakókocsi

Rovinj lakókocsi ahol a nyaralás kezdődik…

Mindenki a nyaralását azzal kezdi, hogy kiválaszt egy számára vonzónak tűnő úti célt. Ezek után leülünk a gépünk elé és elkezdünk keresni. Először a legszebb kilátással és elhelyezkedéssel rendelkező szállásokat keressünk, aztán pedig a legolcsóbbakat. A Rovinj lakókocsi oldalunkon  mind a kettőt megtalálja! Remek elhelyezkedés, gyönyörű kilátás és jól felszerelt lakókocsik várják a vendégeiket kettőtől – nyolc főig. Azt már mondanom sem kell, hogy minden lakókocsink klimatizált és teljesen felszerelt. nem kell mást hoznia, mint ágyneműt és egy fáradt testet és lelket, amit feltölthet rendesen, hogy az a jövő nyárig kibírja, míg vissza nem tér a csodás Adriai-tengerhez. Weboldalunkon négy lakókocsiból választhat mindenki felszereltségtől és kapacitástól függően. Csak válassza ki, hogy hányan szeretnének jönni és mennyit szán az egészre és egy egyedi foglalási konstrukcióban, már le is foglalhatja szállását. Fizetni ráér később is!

Miért menjek kempingbe?

Mert a legjobb dolog kiülni esténként a pagoda alá és grillezés és borozás vagy sörözés közben a a kabócákat hallgatni, esetleg a tenger felett lemenő napban gyönyörködni. Persze a kempingezést és ezáltal a Rovinj lakókocsi oldal felkeresését sem ajánlom azoknak, akik inkább esténként a négy fal között ülve a tévében szeretné nézni a migránsokat. Mondjuk ezt megteheti a lakókocsikban is, hiszen műholdas tévé is van…

Ha Ön már kempingezett, akkor ne olvasson tovább! De aki még nem az ismerje meg a nyaralás természetközeli és pénztárcabarát módját. Fedezzen fel egy új életérzést a Rovinj lakókocsi oldal segítségével!

Author: Sato