Rovinj lakókocsi bérlés extrákkal és csodás kilátással

rovinj lakókocsi

Rovinj lakókocsi bérlés extrákkal és csodás kilátással a tengerre és Rovinj ikonikus sziluettjére  óvárosára egyaránt. kedvezményesen! Látogassa meg Ön is weboldalunkat, ahol folyamatos akciókkal és kedvezményekkel ajándékozzuk meg cserébe. Elő és utószezoni ajánlataink és nyereményjátékaink várják Önt a Rovinj lakókocsi oldalon egész évben.

Rovinj lakókocsi a Porton Biondi kempingben

Képzeljen el egy olyan nyaralást, amikor reggelente a tenger látványára ébred és este pedig a lemenő nap fényében látja Rovinj festői óvárosát. Ez a látvány már rengeteg festőt és fotóst is megihletett és itt az idő, hogy Ön is átélje mindezt. Ennek legegyszerűbb módja, ha a Rovinj lakókocsi oldalon található négy darab kiadó lakókocsi közül választ egyet.

Amit mi tudunk nyújtani:

  • Klimatizált lakókocsik
  • Teljesen felszerelt szállások
  • 70 méterre a tengertől
  • Kilátással a tengerre
  • Kilátással Rovinjra

És mi a Rovinj lakókocsi oldal üzemeltetői mindezért nem kérünk vagyonokat, weboldalunkon igazán baráti áron tud lakókocsit bérelni. ha pedig a szintén nagyon meleg és napsütéses elő vagy utószezonban szeretné a nyaralásra szánt idejét eltölteni, akkor viszont már szinte ingyen tud szállást foglalni nálunk.

Rovinj lakókocsi

Porton Biondi kemping

Hogy miért választottuk ezt a csodás kempinget? Ennek több oka van, de a legfontosabb az, hogy közel van mindenhez, gyalog is könnyen elérhető a kempingből minden, csodás a kilátás a kempingből, jól felszerelt kemping és szép a környezete és ami a legfontosabb, hogy nem egy tömegkemping. Ez alatt azt kell érteni, hogy nem egyszerre minél több embert elrakni valahová elv mentén lett kialakítva a kemping. A rengeteg embert összezsúfoló kempingekkel szemben a Porton Biondi kemping egy családias, természetes kialakítású és nagyon hangulatos kemping. Nem véletlenül választotta a Rovinj lakókocsi csapata is ezt a kempinget!

A kemping jól felszerelt. Pékség, kisbolt, kávézó, étterem és kölcsönző is található benne. A strandja gyerekbarát, homokos, apró-kavicsos és sziklás részek váltogatják egymást. ha egy szóban kellene összefoglalni, hogy miért ezt a kempinget választottuk, mi a Rovinj lakókocsi oldal üzemeltetői, akkor azt mondanánk, hogy a hangulata miatt. Aki egyszer megszáll a kempingben, annak mindig a szíve csücske marad ez a kis “menedékhely”.

Rovinj az Adria gyöngyszeme

Rovinj a legszebb város egész Horvátországban, ami nem egy reklámduma, hanem elnyerte ezt a címet és hivatalosan is használhatja ezt a megtisztelő titulust. persze ebben semmi túlzás nincs és szerintem kevés ember van akinek be kéne mutatni az Adria eme csodáját. Aki egyszer ellátogat Rovinjba az egy életre beleszeret. Romantikus óvárosa, azúrszínű tengere és tiszta, nagyon szép strandjai minden évben rengeteg látogatót vonzanak ebbe a kis ékszerdobozba.

Egész Isztria egy csodaszép zöld és kék térség. Zöld a természet és kék a tenger, ezzel a két színnel szokták az isztriai-félszigetet jelölni és emlegetni. Aki a Rovinj lakókocsi oldalunkon foglal szállást, annak a kihelyezett munkatársunk, szívesen bemutatja az egész félsziget legszebb látnivalóit, szívesen nyújt tájékoztatást, hogy mit érdemes megnézni ezen a félszigeten.

Egyszerű és biztonságos szállásfoglalás a Rovinj lakókocsi oldalon

Sokan ódzkodnak attól, hogy előre kifizessenek egy olyan embernek egy csomó pénzt, akit soha nem is láttak. teljesen érthető, hiszen senki nem szeret postán úgy feladni akár több mint százezer forintot, hogy nem lehet benne biztos, hogyha megérkezik a kempingbe, akkor a már rég kifizetett szállás egyáltalán létezik e. Több rémtörténetet hallottunk már a Rovinj lakókocsi oldal kempingbe kihelyezett kollégánktól, hogy a kempingben, de másnál foglalt lakókocsit a gazdája simán kiadta egy azonos hétre két különböző családnak. Persze nem tudtak dűlőre jutni és kollégánkat kérték meg, hogy tolmácsoljon a recepción, ahol szintén csak sajnálkozni tudtak. Olyan is előfordult már és ez sajnos sokszor, de persze nem a Rovinj lakókocsi oldalon szállást foglalók között, hogy a kempingbe megérkezve az előző turnus egyszerűen elvitte haza a lakókocsi kulcsát, a tulajdonosa a lakókocsinak, akinek kifizették a nyaralást jó előre csak annyit mondott, hogy “most én mit csináljak Magyarországról”!

Ha ön a Rovinj lakókocsi oldalon foglal szállást, akkor semmi ilyen nem történhet Önnel. A szállást csak érkezéskor fizeti ki! A kempingben kollégánk várja önt, aki intézi a bejelentést és átadja a lakókocsit Önnek. ha bármi probléma van, akkor perceken belül a Rovinj lakókocsi oldal kollégája megoldást talál rá. Nincs magára hagyva és nem kell nyelvtudás nélkül a felmerülő problémákra megpróbálnia megoldást keresnie.

Ha Ön is biztonságosan és nyugodt körülmények között szeretne nyaralni, akkor válassza a Rovinj lakókocsi oldal kínálatát és igérjük, hogy nem fog csalódni.

Üdvözlettel a Rovinj lakókocsi oldal üzemeltetői

 

Author: Sato