Brigifotó – esküvői fotós Baján és környékén

Üdvözöllek, Jánosi Brigi vagyok, fotós. Régebben öt évig éltem Londonban, ahol jó eredménnyel tettem le a Cambridge-i nyelvvizsgát. Azért ezzel kezdtem a bemutatkozásom, mert nem csak Magyarországon, hanem külföldön is szívesen vállalok fotózást, sőt helyszíneket is tudok javasolni, leszervezni.

Mivel főként emberek fotózása áll közel hozzám, ezért nagyon szeretek esküvőket, esküvői párokat fényképezni.

Egy összeillő ifjú pár szerelmének a beteljesülése, vagyis az esküvő és lakodalom napja egy életre szóló nap, amelyet megörökíteni hatalmas felelősség és bizalom kérdése. Ezért gondolom, hogy a legjobb esküvői fotóst és a legkedvezőbb fotós-videós ajánlatot keresitek. Számomra is boldogságot okoz, ha a kreatív, művészi és profi esküvői fotóimmal megörökíthetem egy ifjú pár esküvői előkészületeit, a szertartás(oka)t és a lakodalmat. De a legjobb – természetesen – a kreatív fotózás, ami lehet akár előtte vagy utána lévő nap is, vagy akár az esküvő napjának délutánján. Ehhez, az új kor kihívásainak megfelelően, akár drónról készült különleges légifotókkal is szolgálhatok.

Többféle esküvői fotós csomaggal állok a rendelkezésetekre, amelyek leírása, ismertetője a honlapomon tekinthetők meg, és közülük válogatva biztosan megtaláljátok a nektek legmegfelelőbbet. Amennyiben a http://brigifoto.hu weboldalamon, a blogomon, vagy a facebook oldalamon található képeim és slide-ok elnyerték tetszéseteket, hívjatok bátran!

Mivel az esküvői fotózásba az utómunka, vagyis a fotók szerkesztése és retusálása is beletartozik, ezért általában az esküvői képek átvételére egy picikét várni kell. De ez miatt ne aggódjatok, néhány képet mindig gyorsan, akár már másnap elkészítek és elküldök, hogy legyen mit mutatni a haveroknak, családnak, ismerősöknek, és megosztani a facebookon. A képek szerkesztéséhez a Lightroom és Photoshop programokat használom.

A megszerkesztett képekből video slide-ot is készítek, amelyekből többet megtekinthettek a brigifotó weboldalon. Ezekhez a zenés filmecskék készítéséhez a Proshow Producer programot használom.

Miután elkészültem a szerkesztéssel, a kész fotókat kisebb és nagyobb méretben a video slide-al együtt díszdobozban DVD-n adom át. A képeket feltöltöm a weblapomra is, ahová minden párocska kap egy felhasználónevet és jelszót amivel beléphettek, megtekinthetik a kész fotókat, és rendelhettek is az esküvői képeitekből. Ezt a felhasználónevet és jelszót minden ismerősötöknek, rokonotoknak is megadhatjátok, hadd rendeljenek ők is a képekből!
Tudjátok, azokról az emlékekről amelyekről kép is készül, soha nem fogtok elfeledkezni, és így nyugdíjas korotokban könnyező szemekkel mutogathatjátok az unokáitoknak. A minőségi, szépen szerkesztett fotók örök emlékül szolgálnak, míg az esküvői csokor elhervad. Ezért is fontos, hogy profi esküvői fotós örökítse meg e gyönyörű nap történéseit.

Érdemes fotókönyvet is rendelnetek az esküvői képekből, hiszen az kézbe vehető, lapozható és a nagyszülőknek is könnyen kézbe adható. És sokkal esztétikusabb is, mintha egy fotóalbumba beragasztgatnátok a képeket.

Esküvői fotózáson kívül fotó stúdiómban szívesen vállalok családi, glamour, baba, állat, szülinapi, névnapi, karácsonyi, húsvéti, céges és rendezvényfotózást is, elsősorban Baja, Bátaszék, Szekszárd, Bonyhád, Mohács, Bácsalmás, Jánoshalma, Mélykút és Kalocsa környékén, vagyis Bács-kiskun, Baranya és Tolna megyékben. Ehhez saját fotóstúdióval és felszereléssel rendelkezem és különböző hátterek közül válogathattok. Szép időben hívjatok bátran egy családi fotózásra a szabadba, ami lehet akár a belvárosban vagy a Türr kilátónál is.

Szívesen készítek számotokra a családi vagy céges fotókból egyedi névnapos naptárat vagy saját esküvői naptárat A3 vagy A4 méretben. Végezetül még egy remek ajándékozási lehetőségre hívnám fel a figyelmet: fotózási ajándékutalványt is árulok 5-10-15 ezer Ft értékben, ami bármilyen fotózásra beváltható!

Author: Sato