Rovinj szállás portál: Ante családi apartmanok

Ante családi apartmanok - Rovinj szállás portál

Rovinj szállás portál: Ante családi apartmanjai nem csak családoknak. Várjuk Önt és családját is modern, klimatizált apartmanjainkban!
Töltsön egy felejthetetlen nyaralást Rovinjban és szálljon meg Ante családi apartmanjainak valamelyikében.  Az Ante apartmanház két házban, összesen hat darab apartmanból álló szálláshely. Három és négy főnek tudunk kényelmes szállást biztosítani. Apartmanjaink mindegyike klimatizált, teljesen felszerelt, teraszos és vezeték-nélküli internetelérést is biztosítunk minden kedves vendégünknek. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor olvassa el rövid bemutatónkat alább.

Rovinj szállás

Ante apartmanház

Apartmanházunk Rovinj központjától 10 perc sétára található, a tenger körülbelül nyolcszáz méter az apartmanjainktól. A legközelebbi közért 4 perc sétára, étterem 1 percre, kávézó 2 percnyi sétára található. Apartmanházunk egy csendes családi házas övezetben található, ahol garantált a nyugodt pihenés. Az apartmanokat úgy alakítottuk ki a házon belül, hogy az apartmanokban elhelyezkedő vendégek a lehető legkevésbé zavarják egymást.  A házunk előtt tudnak a vendégeink parkolni és ha nem szeretnének a nyaralás alatt is autóval közlekedni, akkor a vendégeinknek lehetőségük van kedvezményes áron biciklit bérelni, amit foglaláskor a Rovinj szállás portálon tudnak előre jelezni. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy az mindenki számára megfizethető legyen, az apartmanjaink kialakításánál, pedig az elsődleges célunk az volt, hogy ezért az árért mindenki egy jól felszerelt és kényelmes szálláshelyet kapjon. Áraink tartalmaznak minden adó és költséget a klíma használatáért sem kérünk felárat! Kis termetű kutyákat és egyéb házi kedvenceket  is szívesen látunk, viszont értük napi 7 euró felárat számolunk fel.

Rovinj szállás Anténél

Rovinj szállás Anténél

Rovinj szállás Anténél

Természetesen a Rovinj szállás portálnak nem célja egy 5 csillagos apartman ígéretével vendégeket csábítani a apartmanjainkba, hanem korrekt áron kínálunk kényelmes és megfizethető szállásokat, immár a magyar vendégeknek is. Apartmanjaink nem luxusnyaralók, de úgy rendeztük és szereltük fel őket, hogy abban mi is jól érezzük magunkat, így tudjuk tiszta és nyugodt szívvel ajánlani azokat a leendő vendégeinknek. Apartmanjainkat minimum 3 főre tudjuk kiadni és az apartmanok maximális befogadóképessége, pedig 4 fő. Sokszor felmerül a kérdés, hogy ha csak két fő szeretne egy apartmant bérelni, akkor az megoldható e? Természetesen igen, de a legalacsonyabb árunk 3 főre van megállapítva, ezért az az ár érvényes két főre is.

Apartmanjaink mindegyike klimatizált, hogy a nagy nyári melegben is kényelmesen tudjanak pihenni, a konyhákat minden szükséges evő és főzőeszközzel felszereltük. A konyhában alapfelszereltség a mikró, hűtő és a kenyérpirító is.  Minden szállásunk saját fürdőszobával és terasszal rendelkezik. A kertben építettünk egy grillezőt, ahol esténként sütögethetnek a vendégeink és az elkészült ételeket a grillező melletti kényelmes padoknál el is tudnak fogyasztani.

Apartmanjainkat kizárólag Szombattól – Szombatig tartó turnusokban szoktuk kiadni, de természetesen az egy hétnél tovább tartó foglalások esetén ez a szabály nem érvényes. Ha több mint egy hétre szeretnének szállást foglalni, akkor természetesen a Rovinj szállás oldalunkon jelezhetik ezt is.

Rovinj az Adriai tenger ékköve

Rovinj az Adriai tenger ékköve

Rovinj az Adriai tenger ékköve

Rovinjt nem véletlenül nevezik az Adriai tenger ékkövének. Csodás zöldbe borult strandjainak és azúr színű tengerének nincsen párja egész Horvátországban. A rovinji óváros, ami az Unesco világörökségének is a része, pedig mindenkit rabul ejt kacskaringós utcáival és velencei stílusú épületeivel. Azt hiszem bátran állíthatjuk, hogy aki egyszer ellátogat Rovinjba, az egy életre beleszeret és még sokszor visszatér ide. Saját tapasztalatból mondhatjuk, hogy a nálunk megforduló vendégeknek legalább az 50 százalékából lesz visszatérő vendég. Aki nem láttam még az nem is tudja, hogy miről marad le.

Rovinj strandjai igen változatosak. Apartmanjainkhoz legközelebbi strand sziklás, de 500 méterrel feljebb már apró kavicsos a strand. Ez a változatosság igaz egész Rovinjra is, hiszen 10 perc sétával szinte biztos, hogy mindenki ki tudja magának választani a legmegfelelőbb strandot, ami az egész családnak megfelel. Természetesen a Rovnij szállás portálon található oldalunkon minden strandról talál részletes információt és foglaláskor is szívesen nyújtunk tájékoztatást a legközelebbi strandokról. Azok, aki szeretik a biciklizést és nem riadnak vissza egy kis túrázástól, azok egészen vadregényes és szebbnél-szebb strandokat fedezhetnek fel maguknak. Rovinjban nagy élményt jelent a búvárkodás vagy a strand melletti úszószemüveges felfedezés is. Sok érdekes tengeri élőlényt fedezhetünk fel, amit a strandokon nem láthatunk.

Rovinji programok

Rovinji programok

Rovinjban az extrém és vízi sportok is nagyon népszerűek, szinte minden őrültséget ki tudunk próbálni a parasailingtől a jetski-zésig. Extremitásunknak határt csak a pénztárcánk és a bevállalóképességünk szabhat határt. Városunkban népszerűek a komoly és könnyűzenei programok. Neves hazai és külföldi fellépők koncertjei színesítik az esti sétákat, amik amúgy is a nap fénypontja szokott lenni a vendégeink körében. Egy késő esti séta a kivilágított óvárosban, ideális levezetése egy strandolásban és pihenésben megfáradt napnak. Esténként az óváros megtelik élettel, sétánk során rengeteg illattal, képpel és élménnyel tudunk gazdagodni. A Rovinj szállás oldalunkon mindig friss programajánlóval és kikapcsolódási tippekkel szolgálunk a vendégeinknek.

Tengeri horgászat és sziklamászás

Akik a pecázás szerelmesei feltétlenül hozzanak magukkal horgászbotot, hiszen a tengeri horgászat egy olyan dolog, amit minden horgásznak ki kell próbálnia. Akár a partról, akár csónakból pecázunk, ugyan úgy van esélyünk halat fogni, bár az vitathatatlan, hogy a nyílt vízen több esélyünk van rá. A Rovinj szállás oldalunk természetesen bővebb információt találnak a horgászat szerelmesei is.

A másik Rovinjban nagyon népszerű sport a sziklamászás. Városunkban és környékén is rengeteg jó és népszerű mászószikla van, amit ennek sportnak a szerelmesi kipróbálhatnak. Természetesen lehetőség van minderre szervezett formában is elmenni és kipróbálni.

A legfontosabb látnivalók
A legfontosabb látnivalók

A legfontosabb látnivalók

Rovinj látnivalóit már annyian leírták és természetesen a Rovinj szállás portálon erről is találnak rengeteg információt, hogy inkább most a legfontosabbakat említeném amik városunk környékén találhatóak. A legnépszerűbb kirándulóhely, ahová autóval és hajókirándulással is lejuthatunk, az a Limski fjord. Ha valahol, akkor itt találkozhatunk delfinekkel és a fjord végében lévő étteremben, pedig érdemes megkóstolni a tenger legfinomabb ételeit.
A pulai arénát Rovinjtól 30 kilométerre találjuk, mely egy eredeti római gladiátor aréna. Pulában még érdemes ellátogatni az akváriumban is, ahol élőben tudjuk megnézni a tenger legszebb és legfélelmetesebb teremtményeit is.
Motovun a hegytetőn álló város és Hum a világ legkisebb városa is egyaránt körülbelül fél órányi autózásra található Rovinjtól.
Ha szeretnénk megkóstolni  az Isztria jellegzetes tésztaételét a Pjukancit, akkor pedig Zminj felé érdemes vennünk az irányt.
Akik nem riadnak vissza egy kis autókázástól vagy hajókázástól, azoknak érdemes a Rovinjal szemben lévő Velencét is meglátogatni.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését és szívesen eltöltene valamelyik apartmanunkban egy hetet vagy többet is, akkor kérem látogasson el a Rovinj szállás oldalunkra és keresse Ante családi apartmanjait!

Author: Sato