Teszt bejegyzés avagy miről is szól ez?

Teszt bejegyzés avagy miről is szól ez?

Miről is szól ez a weboldal? Egy mondatban összefoglalva talán a legjobb megfogalmazás az az, hogy a kedvenc linkjeim és a kedvenc weboldalaim gyűjteménye. Ha egy kicsit bővebben akarom megfogalmazni, akkor egy olyan gyűjtemény, ahol a Te kedvenc weboldalaid is helyet kaphatnak! Mert ami a te kedvencet az lehet, hogy másnak is a kedvence lehet. Ha sok ember kedven cikke, bejegyzése vagy weboldala összegyűjtve elénk tárul, akkor sokan magukénak érezhetik azt…

Hogyan használjad?

Egyszerűen csak olvasgasd! Vagy ha komolyabban szeretnéd használni, akkor küld be te is a kedvenc weboldaladat! Ezt nagyon könnyen megteheted, csak kattints ide és töltsd ki értelemszerűen a megadott mezőket. Ha mindent jól csináltál, akkor hamarosan megjelenik a bejegyzésed a linkeddel együtt a katalógusban! De persze mint minden ilyen oldalon, itt is be kell tartani egy pár szabályt, ami azért nem bonyolult feladat! Nézzük is, hogy mik ezek a szabályok!

  • Ne küldj be felnőtt tartalmú weboldalt és bejegyzést. Ha még is meg akarod tenni, akkor erre is van lehetőség, írj a kapcsolat menüben található űrlapon keresztül.
  • Ne küldj be félkész, gagyi vagy reklámokkal telehányt weboldalt. persze reklám lehet rajta, hisz mindannyian ebből élünk, de ne gusztustalanul sok.
  • Írj a bevezetőnek minimum 40 szavas szöveget és a leírásnak pedig egy minimum 240 szavas szöveget. Hidd el, jó ez így mind a kettőnknek.
  • Egyedi szöveget írj! Ez a legfontosabb szabály! Mindennél fontosabb! Aki nem tartja be ezt a szabályt, annak az email címét kitiltjuk a weboldalról, de még az egész ip tartományát is és spam szerű link-támadást indítunk a beküldött url ellen. na jó! Ez vicc, de tényleg nem küldhetsz be többet semmit.
  • Értelmes szöveget írj, magyar nyelven. Csak magyar nyelvű leírásokat tudunk elfogadni!
  • Nem probléma ha nincs saját domained, küldhetsz be ingyenes aldomain-ról is linket.
  • Ha bármelyik szabály betartása gondot okoz, akkor ne is szenvedj egy ilyen hosszú szöveg megírásával, hidd el, hogy nincs értelme.

Talán nem olyan nagy meló betartani ezeket a szabályokat és cserébe mi is tudunk adni valamit! Egy értékes bejövő linket a weboldaladra egy olyan oldalról, amit rendszeresen gondozunk és link-építünk, hogy neked a lehető legjobb és legértékesebb linket tudjuk adni.

Az hogy miért került felülre az a tengerpartos-nyugágyas kép, pedig nem tudunk magyarázatot adni!

Author: Sato